Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uygar Dural, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve tüm belediye personelinin katılımıyla düzenlenen toplantı Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Toplantıda, belediye personellerinden beklentilerini dile getiren Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, 2025 yılı için alınan bazı kararları katılımcılarla paylaştı.
Bu kararlar arasında en düşük çalışan ücretinin 30 bin TL olarak belirlenmesi, mesai saatlerinin cumartesi günleri de dahil olmak üzere sabah 08:00 - 17:00 olarak düzenlenmesi ve resmi ve dini bayramlar haricinde ek mesai ücretinin kaldırılması yer alırken, kılık kıyafet kurallarına uyulması ve birimler arası geçici görevlendirmelerin yapılabileceği konusunda da personel bilgilendirildi.
Görele’ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Dede, göreve başladığı günden itibaren 9 aylık süre boyunca personeliyle büyük bir aile olarak birbirlerini benimsediklerini ifade etti.
Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğimiz 9 aylık süre içerisinde personelimizle büyük bir aile olarak birbirimizi benimsedik. İnanıyoruz ki omuz omuza vererek, geride bıraktığımız 2024 yılındaki hizmet kalitemizi 2025 yılında kat kat arttırarak, hep birlikte Görelemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiden bütün personelimizin yeni yılını kutluyor, birlikte nice yıllar diliyoruz." ifadelerini kullandı.
Evrim Şimşek