Etkinlikte, Giresun Üniversitesi önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, katılımcılara "Bilimin Doğası ve Sınır Çizme Problemi" başlıklı bir sunum yaptı.
Workshop, bilim felsefesinin temel soruları üzerine düşünme ve tartışma fırsatı sundu. Katılımcılar, bilimin sınırları ve doğası hakkında derinlemesine bilgi edinerek, bilimsel düşüncenin temellerini sorgulama imkanı buldular. Etkinlik sonunda katılımcılara, etkinliğe katıldıklarını belirten sertifikalar takdim edildi.
Giresun Belediyesi Halk Akademisi yetkilileri tarafından etkinliklerle ilgili olarak yapılan açıklamada, "Bu tür etkinliklerde halkımızla buluşmaktan büyük keyif alıyoruz. Düşünceye ve öğrenmeye katkı sunan etkinliklerimize devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
Haber Merkezi
![](https://www.giresunileri.com/images/files/2024/11/67404e3ba10c9.jpeg)
![](https://www.giresunileri.com/images/files/2024/11/67404e43cd102.jpeg)
![](https://www.giresunileri.com/images/files/2024/11/67404e4b6da92.jpeg)