Yağlıdere Belediye Başkanı İbaş'tan Yeni Araç İçin Teşekkür Mesajı

TAKİP ET

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Yağlıdere'nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan kanal açma, vidanjör ve kombine aracının teslim alındığını duyurdu. Maliyeti 8 milyon TL + KDV olan araç, ilçenin altyapı çalışmalarına katkı sağlayacak.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, araçların ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’a teşekkürlerini iletti.

Başkan İbaş, “Uzun yıllardır belediyemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan kanal açma, vidanjör ve kombine aracımız ilçemize hayırlı olsun. Destekleri için Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn Murat Kurum'a ve Milletvekilimiz Sn Ertuğrul Gazi Konal'a şahsım ve ilçemiz adına çok teşekkür ederiz. Allah devletimize zeval vermesin.” şeklinde konuştu.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal