Vali Serdengeçti, Avrupa Şampiyonu Deva Dübüş'ü Tebrik Etti

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Slovakya'nın Bratislava kentinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda iki altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan milli sporcumuz Deva Dübüş’ü tebrik etti.

AVRUPA ŞAMPİYONU İLE GURUR

Vali Serdengeçti, 14 Haziran Cuma günü makamında kabul ettiği milli sporcuyu başarılarından dolayı kutladı. Dübüş, 2-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada, U15 Yıldız Kızlar 50 kg Sol Kol ve 50 kg Sağ Kol kategorilerinde Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir gurur kaynağı oldu.

VALİLİĞİMİZDE SICAK BİR KARŞILAMA

Vali Serdengeçti, “Gururumuz Deva! Slovakya'da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 2 farklı kategoride Avrupa Şampiyonu olan Giresunlu milli sporcumuz Deva Dübüş'ü Valiliğimizde misafir ederek iftihar ettiğimiz başarılarından dolayı tebrik ettik.” ifadeleriyle mutluluğunu paylaştı.

KUTLAMA TÖRENİNDE ÖNEMLİ İSİMLER

Kabul töreninde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün ile Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel de hazır bulundu. Bu önemli başarının ardından Dübüş, Giresun'u ve Türkiye'yi gururlandıran bir sporcu olarak tanındı.

GİRESUN'A BÜYÜK GURUR

Deva Dübüş, Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği bu büyük başarıyla, hem Giresun'un hem de ülkemizin spor tarihinde önemli bir yer edindi. Bu başarının ardında yatan azim ve çalışkanlık, genç sporculara ilham kaynağı olmaya devam ediyor.