Tüketen değil üreten Giresunspor

TAKİP ET

Eltuğral; 'Giresunspor'da geçmişte yaşanan süreci ve kulübümüzün geldiği noktayı zaten herkes biliyor. Tekrar tekrar aynı şeyleri konuşmanın bir anlamı da Giresunspor'a bir faydası da yok. Bizim işimiz sorunlara çözüm üretmek, Giresunspor'umuzu sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak ve ayağa kaldırmak olacak.'

GİRESUNSPOR’U AYAĞA KALDIRMAK İSTİYORUZ

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Emin Eltuğral, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İleri Gazetesi Sorumlu Müdürü Mesut Erdoğan, giresunileri.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yıldırım ve giresunileri.com muhabiri Suat Tonkaz’a, Giresunspor’da yaşanan son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulunan Eltuğral, tek hedeflerinin Giresunspor’u yeniden ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

Tüketen değil üreten bir kulüp yapısı oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Eltuğral, “Giresunspor yönetimi olarak bizim öncelikli hedefimiz güzide kulübümüzü yeniden kurumsal kimliğine kavuşturmak ve ayağa kaldırmaktır. Tüketen değil üreten bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz. Göreve başladığımız ilk andan itibaren çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. İstişareye büyük önem veriyoruz. Kimseyle bir kavgamız yok, biz önümüze bakıyoruz” dedi.

FUTBOLCU BORCU 250 MİLYON CİVARINDA

Giresunspor camiasının en çok merak ettiği konulardan biri olan transfer yasağı cezası hakkında önemli detaylar veren Eltuğral, “Transfer yasağımız devam ediyor. Yönetim olarak bizim bu konudaki çalışmalarımızda sürüyor. FIFA’dan ve federasyondan gelmesi muhtemel yeni borçlarla birlikte toplam futbolcu borcunun yaklaşık 250 milyon civarında olacağını ön görüyoruz. Bu rakam karşılıklı mutabakatlar ile biraz daha aşağılara çekilebilir. Biz Giresunspor’un transfer tahtasını açtırabilmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

İÇ TRANSFER PLANLANDIĞIMIZ GİBİ GİDİYOR

Yeni sezon planlaması hakkında da konuşan Eltuğral, “Teknik direktörümüz Metin Aydın’a güveniyoruz. İç transferde yola devam etmek istediğimiz isimleri kadromuzda tutmak için gerekli adımlarımızı attık. Şuanda her şey planladığımız gibi gidiyor. Alt yapımıza büyük önem vereceğiz. Bayramdan sonra çalışmalara başlayacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, sezon başlayana kadar eksiklerimizi gidermek için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacağız” dedi.

GİRESUNSPOR ETRAFINDA KENETLENİLMELİYİZ

Giresunspor camiasına önemli mesajlar yollayan Eltuğral, “Giresunspor büyük bir camiadır. Bu büyük camianın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği sürece aşamayacağı zorluk yoktur. Giresunspor yönetimi olarak sorunları çözme noktasında biz üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya devam edeceğiz. Beklentimiz Giresunspor’a herkesin sahip çıkıp destek olmasıdır. Herkese de kapımız açıktır. Bu büyük camiayı yeniden ayağa kaldırmak için kalbinde Giresunspor sevgisi taşıyan herkesi güzide kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Giresunspor Emin Eltuğral Metin Aydın