Satranç Tutkunları Giresun'da Buluştu: Gençler Kıyasıya Yarıştı

TAKİP ET

Giresun'da satranç heyecanı bir kez daha yaşandı. Giresun Satranç İl Temsilciliği'nin 2025 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen "Giresun Gençler Satranç İl Birinciliği", 19-20 Nisan 2025 tarihlerinde Giresun Gençlik Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi.

İki gün süren turnuvada genç sporcular, zekâ ve stratejilerini en iyi şekilde sahaya yansıtarak kıyasıya mücadele etti. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği turnuva, hem sporculara hem de izleyicilere satrancın büyüleyici dünyasını bir kez daha yaşattı.

Dereceye Giren İsimler Belli Oldu

Turnuva sonunda üstün performans sergileyen genç sporcular ödüllerine kavuştu. İşte turnuvada dereceye giren ilk üç isim:

1. Mustafa Kemal
2. Enes Yakasız
3. Hasan Özdemir

Başarılarıyla dikkat çeken sporcular, hem izleyicilerden hem de hakem heyetinden tam not aldı. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, dereceye giren genç satranççıları tebrik ederek, gelecekteki turnuvalarda da başarılarının devamını diledi.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Giresun Satranç İl Temsilciliği