Sahilspor'un kader maçı: Lider Duroğluspor ile zorlu randevu

TAKİP ET

Giresun 2. Amatör Küme A Grubu’nda nefesleri kesecek bir mücadele kapıda. Sahilspor, play-off hayallerini sürdürebilmek için lider Duroğluspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor.

18 puanla üçüncü sırada yer alan Sahilspor, gruptaki ilk iki sıra mücadelesinde Duroğluspor’u mağlup etmek zorunda. Çıtlakkalespor’a 1-0 yenilginin ardından teknik direktör değişikliğine gidip  Volkan Cindemir'i takımın başına getiren ekip, hafta içi antrenmanlarla bu önemli maça hazırlanıyor.

Maç öncesinde görüşlerini aldığımız Cindemir, kazanmak için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. Takımına olan inancını vurgulayan Cindemir, “Göreve geldiğimden beri yoğun katılımlı antrenmanlar yaptık. Sahada mücadele eden, idmana katılan oyuncular formayı hak ediyor. Bu ekiple çalıştıktan sonra takım olarak büyük bir gelişim gösterdik ve daha fazla gol atan bir takım haline geldik. Hafta sonu Duroğluspor’a karşı atak bir oyun sergileyerek galibiyeti hedefliyoruz. Bu maçı kazanırsak, ilk ikiye girme şansımızı yüzde doksandokuz oranında garantilemiş olacağız” dedi.

Sahilspor Duroğluspor Giresun Amatör Futbol Play-off Yolunda Volkan Cindemir Kritik Maç Takım Ruhu Amatör Ligde Mücadele Futbol Heyecanı