Mithatpaşa Ortaokulu Veli Kitap Kulübü üçüncü söyleşisini yaptı

TAKİP ET

Mithatpaşa Ortaokulu'nda Rehber Öğretmeni Ethem Çakır ve Fen Bilimleri Öğretmeni Nursal Duman Aşar'ın önderliğinde kurulan 6/C Sınıfı Veli Kitap Kulübü, çocuk eğitimi ile ilgili kitap söyleşilerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kurulan kulüp, 10 Haziran Pazartesi günü üçüncü etkinliğini düzenledi.

Bu söyleşide, veliler "Başarıya Götüren Aile" ve "Beni Ödülle Cezalandırma" kitaplarını okuyarak, kitapların içerikleri üzerine derinlemesine sohbet ettiler. Söyleşi sırasında, çocuk eğitimi ve aile içi iletişim konularında önemli bilgiler paylaşıldı ve veliler kendi deneyimlerini aktarma fırsatı buldu.

Etkinliğin sonunda, okul müdürü Baha Özdemir, kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırarak çocuklarına örnek olan velilere teşekkür belgesi takdim etti. Müdür Özdemir, bu anlamlı çalışmanın tüm okula yayılması ve önümüzdeki yıl da devam etmesi temennisinde bulundu.

Veli Kitap Kulübü, çocukların eğitimine ve ailelerin bilinçlenmesine katkı sağlamayı amaçlayan bu tür etkinliklerle büyük beğeni topluyor. Velilerin yoğun ilgisi ve katılımı ile kulübün gelecek dönemlerde de faaliyetlerine aktif bir şekilde devam etmesi bekleniyor.