Kolayı herkes yapıyor, biz zoru başarmaya çalışacağız

TAKİP ET

Çotanakların teknik patronu Aydın, iç transfer çalışmaları, yeni sezon planlaması ve hedefleri hakkında gazetemize özel açıklamalar yaptı.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Giresunspor’da, teknik direktörü Metin Aydın, iç transferde planlanan şekilde ilerlediklerini söyledi.

Giresunspor yönetiminin iç transferde üstün gayret gösterdiğine dikkat çeken Aydın, “Giresunspor’da öncelikle iç transferin halledilmesi gerekiyordu. Yönetim kurulumuz üstün gayret göstererek iç transferi bitirme noktasına getirdi. Anlaşmak istediğimiz oyuncuların çoğunluğuyla anlaştık, bir iki kişi kaldı, onlarla da anlaşabiliriz gibi görünüyor” dedi.

Kurban Bayramından sonra antrenmanlara başlayacaklarını ifade eden Aydın, “Bayramdan sonra bütün futbolcularımızı çağırıp idmanlara başlayacağız. Sezonu diğer takımlara göre daha erken açacağız. Çünkü sezonu erken açmaya ihtiyacımız var. Genç ve gelişime açık bir kadromuz var, eksiklerimiz üzerine özel çalışmalar yapacağız. Futbolun en önemli paydaşları futbolculardır. Geçmişi resetleyeceğiz, oyuncularımızın geçmişi düşünmelerini istemeyeceğiz, biz önümüze bakacağız. Futbolcularımızı inandıracağız. Doğru idman programlarıyla özel çalışmalar yapıp sezona iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni sezon fikstürü hakkında da görüşlerini açıklayan Aydın, “Grubumuzda yer alan takımlar içerisinde önemli yatırımlar yapan kulüpler oldu. Bütün rakiplerimizi detaylı şekilde inceleyeceğiz. Şu an için bir yorumda bulunmak doğru olmaz. Bizim kendi seviyemizi ve rakiplerimizin durumunu görmemiz gerekiyor. Öncelikle sezonu açalım, 10-15 bir çalışalım, futbolcularımızın son durumlarını bir görelim ondan sonra daha detaylı değerlendirmeler yapabiliriz. Transfer yasağımız devam ediyor, işimiz zor mu zor ama kolayı zaten herkes yapıyor. Biz zoru başarmak için çok çalışacağız ve zoru başarmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.