Karaosmanoğlu; 'MHP gücünü artırmıştır'

TAKİP ET

Giresun, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde sorunsuz bir şekilde sandık başına gitti ve demokratik iradesini ortaya koydu.

MHP Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karaosmanoğlu, halkın demokratik iradesinin sandıkta sağlıklı bir şekilde ifade edilmesinden oldukça memnun olduklarını belirtti. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Karaosmanoğlu, seçilen tüm belediye başkanları, meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve azaları tebrik etti.

MHP'nin Giresun'daki başarısına da vurgu yapan Karaosmanoğlu, partilerinden seçilen yerel yöneticilerin vatandaşlar arasında ayrım yapmadan, aldıkları oy oranlarını gözetmeksizin ilgili tüm yerleşim yerlerine aynı standartlarda belediyecilik ve yerel hizmet götüreceklerini belirtti.

Seçimlerde elde edilen başarının ardından Karaosmanoğlu, Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal başta olmak üzere, parti teşkilat yöneticilerini, ilçe teşkilat başkan ve yöneticilerini, kadın kolları başkan ve yöneticilerini, ülkü ocakları başkan ve yöneticilerini, adayları ve gönül dostlarını kutladı.

Son olarak, seçimlerin demokratik olgunluk, barış ve huzur içinde gerçekleştirilmesini sağlayan kurum ve kuruluşlara, idareciler ile çalışanlara, destek veren seçmenlere ve oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getiren tüm Giresunlulara teşekkürlerini iletti.