İlhan Özdemir Devlet Hastanesi puanla tanıştı

TAKİP ET

Kamu Futbol Bahar Ligi'nde grup aşamaları tamamlanmak üzere. Gruplarda beş ve altıncı maçların heyecanı yaşandı.

 A Grubu’nda GRÜ Msi Lift Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü 2-1 yenerek grupta ilk iki  iddiasını sürdürdü. Takıma galibiyeti getiren golleri Recep Öztürk ve Fatih Bayraktar atarken, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün tek sayısını Anıl Aydın kaydetti.

C Grubu’nda Gençlikspor ile Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Bu zorlu karşılaşmayı Abdullah Öksüz’ün iki golüyle Gençlikspor kazandı. Bulancak Milli Eğitim’in tek golü Muhammed Yıldırım’dan geldi.

E Grubu’nda Tarımspor sahaya çıkmayınca Milli Türk Gücü karşılaşmayı 3-0 hükmen kazandı. Bu grubun diğer maçında Polis Özel Harekat ile Jandarma karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Polis Özel Heraket’ta golleri Burak Gedikli, Gökhan Demir, Mete Tuzcu ve Talip Yavuz kaydetti. Jandarma’nı tek golünü Halil İbrahim Akgül kaydetti. Jandarma takımında Oğuzhan Karbuz kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

F Grubu’nda ilginç bir maç oynandı. Daha önce gruptan çıkmayı garantileyen iki takımın maçında  Emniyet Müdürlüğü FK Giresun Barosu’nu 8-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Emniyet Müdürlüğü FK’nın gollerini Ali Albayrak(2), Abdulbaki Aydan, Hasan Baki, Alper Alptekin, Ekrem Öztürk,Kenan Pilan,Talha Yasin Yüksel kaydetti. Giresun Barosu’nun tek golünü Mehmet Kurt attı. F Grubu’nun diğer maçında Diyanet Gençlik FK ile İlhan Özdemir Devlet Hastanesi karşı karşıya geldi. Karşılaşma 3-3 berabere sonuçlanırken goller Diyanet Gençlik FK adına Levent Berber(2) ve Mustafa Karakuşlu’dan geldi. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nin gollerini Murat Yıldız, Emre Esen ve Mustafa Uzun kaydetti.

 

Kamu Futbol Bahar Ligi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Giresun Barosu futbol