İkinci Amatör Küme'de büyük kapışma: Duroğluspor - Sahilspor

TAKİP ET

Giresun İkinci Amatör Küme A Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Duroğluspor, bu hafta sonu kendi evinde Sahilspor ile kritik bir maça çıkıyor.

Sekiz maçtır yenilgi yüzü görmeyen Duroğluspor, bu maçtan puanla ayrılması halinde play-off’lara katılma hakkını elde edecek.

Yıldıray Bıçak’tan Sahilspor Maçı Öncesi Önemli Açıklamalar

Duroğluspor teknik direktörü Yıldıray Bıçak, Sahilspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, takımın güçlü bir ekip olduğunu ve bugüne kadar elde edilen sonuçların bunu doğruladığını belirtti. Bıçak, “Kazasız, sakatlıksız ve centilmence bir maç olmasını umuyoruz. Ligin son iki haftasında güçlü rakiplerle karşılaşacağız ve en büyük endişemiz, play-off’lar öncesinde sakatlıklar yaşamak,” dedi.

Oktay Can’dan Beklenen Performans

Duroğluspor’un formda oyuncusu Oktay Can, geçen hafta attığı 7 golle takımına büyük moral kazandırdı. Bıçak, Oktay Can’ın Şebinkarahisar’daki başarısını Duroğluspor ile sürdürmesinin kendilerini mutlu ettiğini ve Sahilspor maçında da golleriyle takımı sevindirmesini beklediğini ifade etti.

Duroğluspor’un Hazırlıkları Tam Gaz

Takımın hafta içi gerçekleştirdiği idmanlarla Sahilspor maçına hazırlandığını söyleyen Bıçak, geçen hafta alınan farklı galibiyetin moraliyle çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Duroğluspor Sahilspor Yıldıray Bıçak Giresun amatör futbol Oktay Can Mezlin