Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nden muhteşem 'Yılsonu Buluşması' sergisi

TAKİP ET

Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Merve Yıldırım'ın koordinasyonunda düzenlenen 'Yılsonu Buluşması' adlı sergi, büyük ilgiyle karşılandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen etkinlik, 80'e yakın birbirinden göz alıcı, renkli eserin sergilendiği bir platforma dönüştü. Serginin açılışını İlçe Kaymakamı Hamit Genç, Belediye Başkanı Hasbi Dede, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Günay Kaya ve Doç. Dr. Yıldırım birlikte gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Merve Yıldırım, bu etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Görele Güzel Sanatlar Fakültesi olarak öğrencilerimizin harika eserlerinin yer aldığı sergimizde, halkımızla, esnaflarımızla, STK'larımızla ve toplumun her kesimiyle buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sergiye Dekanımız Prof. Dr. Günay Kaya, akademisyen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle büyük emek vererek hazırlandık. İlçemizde ilk kez böyle bir açık hava etkinliği yapmak hepimizi gururlandırdı. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Gencer'e, Belediye Başkanımız Sayın Dede'ye ve yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Fakülte olarak başarılarımız her yıl katlayarak artacak ve Görelemizin gururu olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Giresun Görele sergi güzel sanatlar Hasbi Dede Görele Güzel Sanatlar Fakültesi