Giresunspor'dan iki önemli ziyaret

TAKİP ET

Giresunspor Kulüp Başkanı Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'ye hem de Keşap Belediye Başkanı Tuncay Arışan'a nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'yi ziyaret eden Giresunspor yönetimi, şehrin ve kulübün geleceği için her alanda yakın iş birliği ve istişare içinde olma konusunda ortak bir görüşte buluştuklarını belirtti.

Eltuğral, Başkan Köse'ye Giresunspor'a gösterdiği yakın ve samimi ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Giresunsporumuz ve şehrimiz için her alanda yakın iş birliği ve istişare içinde olacağımız konusunda aynı noktada olduğumuzu görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Köse'ye Giresunsporumuza göstermiş oldukları yakın ve samimi ilgi için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Köse ise Giresunspor'un her zaman yanında olduklarını ve kulübün başarısı için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Ardından Keşap Belediye Başkanı Tuncay Arışan'ı makamında ziyaret eden Giresunspor yönetimi, Başkan Arışan'a kulübe gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Eltuğral, görüşmede yaptığı konuşmada, "Keşap Belediye Başkanı Sayın Tuncay Arışan'a, Giresunsporumuza göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Arışan da Giresunspor'un her zaman destekçisi olduklarını ve kulübün başarısı için üzerlerine düşen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.