Giresun Valisi Serdengeçti Hamidiye Köyü'nde incelemelerde bulundu

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Hamidiye köy yollarında incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında, köy sakinlerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek köyün genel durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Serdengeçti, Hamidiye Köy Muhtarı ve köy sakinleriyle bir araya gelerek, köy yollarındaki bozukluk ve yetersizlikler hakkında bilgi aldı. Köylüler, yolların kötü durumda olduğunu ve bu durumun ulaşımı zorlaştırdığını, ayrıca tarımsal faaliyetleri olumsuz etkilediğini belirttiler.

Vali Serdengeçti, köylülerin taleplerini dikkatle dinleyerek gerekli çalışmaların en kısa sürede belli bir program dahilinde başlatılacağını ifade etti. Ulaşımın önemini vurgulayan Serdengeçti, “Köy yollarında incelemelerde bulunduk, talep ve ihtiyaçları dinledik. Çayları gibi gönülleri de sıcacık olan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Muhabbetlerini bizlerden esirgemeyen güzel yürekli komşularımıza teşekkür ediyorum,” dedi.

Serdengeçti’nin ziyaret ve incelemeleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Giresun Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Hamidiye Köyü inceleme