Giresun Eczane Teknisyenleri Derneği üyelerine "İlkyardım" kursu düzenledi

TAKİP ET

Giresun Eczane Teknisyenleri Derneği, üyelerine yönelik olarak 'İlkyardım' kursu düzenledi. Giresun Şehit İsmail Bey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen kurs, dernek üyelerinden büyük ilgi gördü.

Eğitmen Hümeyra Memiş tarafından 10-28 Haziran tarihleri arasında verilen 18 saatlik teorik ve pratik eğitimler, katılımcılara ilkyardım bilgilerini kapsamlı bir şekilde sundu.

Dernek Başkanı Halil Aydın, kursun düzenlenmesine katkıda bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Aydın ve Eğitmen Hümeyra Memiş’e teşekkür etti. Aydın, kursun üyelerinin mesleki gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu tür eğitimlerin eczane çalışanlarının işlerini daha iyi yapmalarına katkı sağlayacağını ifade etti.

Başkan Halil Aydın, kursla ilgili olarak şunları söyledi: “İlkyardım eğitim programı üyelerimiz için büyük önem taşıyordu. Bu kursun eczane çalışanlarının gelişimine katkı sağlamasını hedefledik. Aynı zamanda işimizin önemini hatırlamak ve ekip arkadaşlarımıza bu bilinci aşılamak istedik. İşimizi sevdiren unsurlardan birinin de bu tür eğitimler olduğunu unutmuyoruz.”

Giresun Eczane Teknisyenleri Derneği Giresun Eczane Teknisyenleri Derneği.