Giresun Dağcılık Kulübü Şebinkarahisar'da Doğa ve Tarihle Buluştu

TAKİP ET

Giresun Dağcılık Kulübü, kültürel ve doğal zenginlikleriyle öne çıkan Şebinkarahisar'ı ziyaret etti. Şebinkarahisar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri misafirlere tanıtıldı.

Çatal Göl, Meryem Ana Manastırı, Çağlayan Şelalesi ve Tamzara Mahallesi gibi Şebinkarahisar’ın simge noktalarını kapsayan rota boyunca doğayla iç içe bir keşif gerçekleştirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cemil Ayhan ile Belediye Şirket Müdürü Eren Kurt’un rehberliğinde gerçekleşen gezide, misafirler ilçenin zengin tarihini ve eşsiz doğasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Ziyaret boyunca katılımcılara sıcak çorba ikramında bulunan Nesko Maden’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Şebinkarahisar Belediyesi, etkinliğin samimi bir atmosferde gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Giresun Dağcılık Federasyonu Başkanı Turgay Tütüncü ve beraberindeki heyete teşekkür eden belediye yetkilileri, bu ziyaretin Şebinkarahisar’a değer kattığını vurguladı.

Etkinliğin sonunda, doğanın, tarihin ve misafirperverliğin iç içe geçtiği bu güzel buluşma Tamzara Mahallesi’nde son bulurken, misafirler Giresun’a uğurlandı.

Giresun Dağcılık Federasyonu Başkanı Turgay Tütüncü Giresun Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cemil Ayhan Şebinkarahisar Belediyesi Şebinkarahisar