Giresun'da Dünya Engelliler Günü'nde Coşkulu Kutlama
Giresun Valiliğine bağlı Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla renkli ve neşeli bir etkinlik düzenledi.
Giresun Valiliğine bağlı Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla renkli ve neşeli bir etkinlik düzenledi.
Kurum Müdürü Gülseren Kesik ve personellerinin organizasyonu ile düzenlenen etkilik, Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu, İl Müdür Yardımcısı Köksal Tiryaki, kurumun engelli ve yaşlı birim sorumluları, öğretmenler, Giresun Üniversitesi Devlet Katılımılara keyifli anlar yaşatan etkinlikte engelli ve yaşlı bireyler, şarkılar söyleyip davul-zurna eşliğinde oyunlar oynadılar.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün engellilerimiz için özel bir gün olsa da, biz kurum olarak engelli ve yaşlı vatandaşlarımızla 365 gün hep birlikteyiz.Bugün böylesine güzel bir etkinlik düzenleyen başta Kurum Müdürümüz Sayın Gülseren Kesik olmak üzere tüm çalışanlarımızı kutluyor, çok teşekkür ediyorum" dedi.
ASKON İl Başkanı Yener Türk'ün kurucusu olduğu Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi, Ordu, Dereli, Çanakçı, Şebinkarahisar ve Keşap’taki diğer engelli bakım merkezleriyle de birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel etkinlikler düzenledi.
Ayrıca, Özel Giresun, Özel Dereli ve Özel Keşap engelli bakım merkezlerinin katılımıyla, Giresun merkezde Depboy Mevkii'nden başlayıp Atatürk Meydanı'nda sona eren bir kutlama yürüyüşü gerçekleştirildi.