Giresun'da AFAD Ekiplerinden Başarılı Kurtarma Operasyonu
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, AFAD görevlilerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği kurtarma çalışmasına dair açıklamalarda bulundu.
Giresun Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre AFAD ekipleri, Giresun'un Kümbet-Uzundere yolu üzerinde, yol kenarında uzanmış halde bulunan yaşlı bir vatandaşın hayatını kurtarmak için hızlı bir şekilde müdahale etti.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti olaya ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşın sağlık durumu hakkında herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını ve ekiplerin, vatandaşı güvenli bir şekilde evine ulaştırmayı başardığını belirtti.
Ayrıca, AFAD ekiplerinin özverili çalışmalarına dikkat çeken Vali Serdengeçti, “Mesai arkadaşlarımıza dikkatlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milletimizin huzur ve güvenliği için 7/24 teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.