Cezaevi Espiyespor ikide iki yaptı

TAKİP ET

Kamu Futbol Ligi Bahar Turnuvasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Kamu Futbol Ligi Bahar Turnuvası tüm hızıyla sürüyor. Grup maçları oynanmaya devam ediyor. 14 Mayıs günü oynanan maçlarda Görele İlçe Müftülüğü ve Cezaevi Espiyespor rakiplerini yenerek üç puanı hanelerine yazdırdılar.

G Grubu’nda yer alan dört takım ikinci hafta maçlarına çıktılar. Günün ilk maçında Görele İlçe Müftülüğü ile Giresun Adliyesi karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 yenen Görele ekibi ligde ilk galibiyetini aldı. Ekibi galibiyete taşıyan golleri Halil Özer, Ramazan Kırman ve Halil Özer kaydetti.

Bu grubun diğer maçında Cezaevi Espiyespor ile Espiye Belediyespor karşı karşıya geldi. İlk maçlarını kazanan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf Cezaevi Espiyespor oldu. Rakibini Sercan Dill’nin attığı golle 1-0 yenen ekip puanını altıya çıkarıp liderlik koltuğuna oturdu. Bu karşılaşmada Cezaevi Espiyespor'da Abdulmuttalip Sayık kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonuçların ardından grupta sıralama şu şekilde oluştu. Birinci sırada 6 puanla Cezaevi Espiyespor, İkinci sırada Espiye Belediyespor 3 puanla, Üçüncü sırada Görele Müftülük 3 puanla ve son sırada Giresun Adliyesi puanı yok.

Cezaevi Espiyespor Giresun Kamu Futbol Ligi Futbol