Börüler FK galibiyetle tanıştı

TAKİP ET

Kamu Futbol Bahar Ligi'nde grup maçları oynanmaya devam ediyor.

B Grubu’nda Bronko City Göğüs Hastanesi takımı ile Gece Kartalları üçüncü maçlarında karşı karşıya geldiler. Maçı 6-0 kazanan Bronko City Göğüs Hastanesi puanını yediye çıkartı. Takıma galibiyeti getiren golleri Adem Türköz(3), Celil Engin Cebeci, Muhammet Atay ve Mehmet Çimşir kaydetti. Gece Kartalları bu mağlubiyetle üçüncü maçından da puansız ayrılmış oldu.

C Grubu’da Gençlikspor ile Bulancak Milli Eğitim takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Gençlikspor ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak puanını altıya çıkardı. Gençlikspor’un gollerini Mustafa Adam(2), Mustafa Öksüz ve Ahmet Hamdi Yıldız kaydederken, Bulancak Milli Eğitim’in tek golünü Murat Aydın kaydetti. Bu grubun diğer maçında Giresun Üniversitesi 28 ile Börüler FK karşı karşıya geldiler. İlk maçlarını kaybeden iki ekibin mücadelesinde gülen taraf 2-1’lik skorla Börüler FK oldu. Börüler FK’nü galibiyete taşıyan golleri Tunay Ocak(2) kaydederken, Giresun Üniversitesi 28’in tek sayısı Arif Emre Akın’dan geldi.

D Grubu mücadelesinde ilk maçlarını kazanan iki ekip Adaletgücü ve Giresun Belediyesi karşı karşıya geldiler. Sahadan 3-2 galip ayrılan Adaletgücü puanını altıya çıkardı ve grupta zirveye yerleşti. Karşılaşmanın gollerini Adaletgücü adına Mustafa Alkurt(2) ve Erdem Tortop atarken, Giresun Belediyesi adına Ümit Uzunoğlu ve Alper Çıngıl kaydettiler.

Börüler FK galibiyet Bronko City Göğüs Hastanesi Gençlikspor Giresun Üniversitesi 28