Alperen Şengün: 'Seneye Hiç Olmadığım Kadar Güçlü Döneceğim'

TAKİP ET

Houston Rockets forması giyen genç yetenek Alperen Şengün, sezon arası için umut veren açıklamalarda bulundu.

NBA'de üçüncü sezonunu geride bırakan Şengün, bu sene gösterdiği etkileyici performansla ligin dikkatini üzerine çekti.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu erken kapatmak zorunda kalan Şengün, Rockets'ın gelecek sezon için umutlu olduğunu vurguladı. Takımın genç yıldızı, gelecek yıllarda takımıyla beraber önemli başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan sezon arası videosunda konuşan Alperen Şengün, yaz dönemi için sıkı bir çalışma programı belirlediğini ve gelecek sezon için büyük hedeflerinin olduğunu belirtti. Şengün, "Seneye hiç olmadığım kadar güçlü döneceğim. Fiziğimiz hazır olmalı çünkü uzun bir sezon bizi bekliyor. Mental olarak da hazırız ve büyük bir sezon için sabırsızlanıyoruz" dedi.

21 yaşındaki genç oyuncu, geçtiğimiz sezon boyunca NBA'de 63 maçta forma giyerek etkileyici istatistikler elde etti. 21.1 sayı, 9.3 ribaund ve 5.0 asist ortalamalarıyla oynayan Şengün, gelecek sezon için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Alperen Şengün: Bu yaz benim yazım olacak. Çok çalışırsak çok iyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki sezon mayısa, hazirana kadar oynamak istiyoruz.

Mentalimi değiştirdim ve seneye hiç olmadığım kadar güçlü döneceğim.pic.twitter.com/iI64xRSKAX

— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) May 14, 2024

 

Alperen Şengün Houston Rockets NBA