AK Parti Giresun İl Başkanı Yılmaz, Çamoluk'ta Kongresine Katıldı

TAKİP ET

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Çamoluk ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Çamoluk İlçe Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'ne katıldı. Büyük bir coşku ve heyecan içinde geçen kongreye, partililer yoğun ilgi gösterdi.

Kongrede görevine devam eden Çamoluk İlçe Kadın Kolları Başkanı Dürdane Bektaş ve yeni yönetim kurulu üyeleri tebrik edilerek, başarı dileklerinde bulunuldu. AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “İlçe Kadın Kolları Başkanımız Dürdane Bektaş’ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, kendilerine üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kongreye katılan ve partisine hizmet eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yılmaz, "Bugüne dek partimize hizmetleri bulunmuş, kongremizi büyük bir heyecanla gerçekleştirmemizi sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Kongremiz ilçemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz Çamoluk İlçe Kadın Kolları Başkanı Dürdane Bektaş Giresun